AnnonceLuk annonce
Ny formand i turistforeningen.

08-04-2019

Fra Kalundborg Turistforening har vi modtaget nedenstående referat fra deres generalforsamling.

 Kalundborg Turistforenings generalforsamling førte til ny sammensat bestyrelse og ny formand

Tirsdag den 27. marts holdt Kalundborg Turistforening den årlige generalforsamling, som fyldte vandrerhjemmets store lokale til sidste stol.

Formand Peter Hermanns beretning over det sidste års virksomhed blev modtaget med klapsalve og ros til hele bestyrelsen for de mange succesrigt afholdte arrangementer, for bestyrelsens arbejde med at udbrede kendskabet til Kalundborg, for samarbejdet med Visit Vestsjælland og med de andre turistforeninger i kommunen, og ikke mindst blev formanden takket for det store arbejde, han har lagt i foreningen i årene som formand.

I beretningen blev også nævnt alle de planlagte kommende arrangementer, som bl.a. omfatter byvandringer i Kalundborg Højbyen og i Nederbyen, ture til Reersø, Syd- og Vestjylland og bustur i Åmosen. Beskrivelser af arrangementerne kommer på turistforeningens hjemmeside: www.oplevkalundborg.nu

Ny bestyrelse

Allerede i indkaldelsen til generalforsamling havde formand Peter Hermann og sekretær Wenche Larsen gjort opmærksom på, at de ikke ønskede genvalg. I deres sted valgtes Hans-Henrik Nielsen og Astrid Lindballe.

På det efterfølgende bestyrelsesmøde konstituerede bestyrelsen sig således:

Formand Hans-Henrik Nielsen

Næstformand Ditte Schwartzbach

Sekretær Inge Johansen

Kasserer Willy Hillebrand

Webmaster Kirsten Sielemann Jakobsen

Bestyrelsesmedlem Hanne-Dorthe Hansen

Bestyrelsesmedlem Astrid Lindballe

Suppleant Stig Hother Hansen

Suppleant Jan Østergaard

Generalforsamlingen afsluttedes med, at Karin Riise Hermann gav en levende og meget personlig beretning om sin barndom og opvækst i Højbyen i Kalundborg i 1940erne og 50erne ledsaget af fine gamle fotos.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0