AnnonceLuk annonce
Ny formand for Socialdemokratiet i Kalundborg

02-03-2021

kontakt@tv-kalundborg.dk

Søndag formiddag den 28.februar har Socialdemokratiet i Kalundborg holdt ordinær generalforsamling med bl.a. det resultat, at forsamlingen valgte Lars Kuhre Mortensen som ny formand. Lars har fungeret som konstitueret formand i knap to måneder for partiet i Kalundborg.

Generalforsamlingen blev gennemført som et online møde, og ikke mindst kom Lars Kuhre Mortensen i ilden, som teknisk supporter for medlemmerne. 

”Det var spændende at arrangere en online generalforsamling, men det var nervepirrende at starte op, og få alle i gang på en ordentlig måde. Alle, som gerne ville have ordet - og der var mange, fik mulighed for det. Der var mange af deltagerne, der ikke er vant til teknikken, men med lidt begyndervanskeligheder gik det godt,” siger en glad og nyvalgt formand, der ligeledes fik ros for support og hele afviklingen af generalforsamlingen.

Knap 50 var med online, og det betragter bestyrelsen som et rigtigt godt ”fremmøde.”

Gunver Jensen holdt beretning i sin egenskab af gruppeformand for kommunalgruppen.  Bl.a. sagde Gunver Jensen, at hun håbede på et godt samarbejde og opfordrede til sammenhold med øje på bolden. Bestyrelsen i Socialdemokratiet i Kalundborg er helt enig med Gunver i, at vi har en opstillingsliste til kommunevalget. Bestyrelsen vil gerne kvittere for Gunvers mangeårige engagement i lokalpolitik, og siger god vind i den nye forening. Bestyrelsen ser frem til samarbejdet.

Nye ansigter i bestyrelsen er Pernille Vibeke Ahrenkiel og Steffen Bjørnsgaard Bagger. DSU har i øvrigt etableret en afdeling i Kalundborg, og afholder stiftende generalforsamling 1. marts.  

Tina Beck-Nilsson blev takket for sit store arbejde, ikke mindst i 2020. ”Du har været som en klippe i stormvejret. Du har vist din styrke, og at vores medlemmer valgte rigtigt, da de stemte dig ind som spidskandidat for vores parti,” sluttede formand Lars Kuhre Mortensen. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0