AnnonceLuk annonce
Ny formand for SF Kalundborg

16-06-2021

Jonas Ghiyati er netop blevet valgt som ny formand for SF Kalundborg. Privatfoto.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Jonas Ghiyati er blevet valgt som ny formand for SF Kalundborg uden modkandidat på en ekstraordinær generelforsamling tirsdag aften. Det sker i lyset af at Kristina Püschl har valgt at trække sig fra formandsposten. 

“Vi er oprigtige kede af, at Kristina forlader bestyrelsen. Hun har været en fremragende forkvinde, med stor indsigt i lokal og nationalpolitik. Med sin ihærdighed og vedholdenhed, har hun formået at styrke vores partiforening,” siger Jonas Ghiyati.

Jonas Ghiyati har været næstformand i SF Kalundborg siden 2018, har været folketingskandidat i Sjællands storkreds ved sidste folketingsvalg, og er kandidat til kommunalvalget 2021. 

“Jeg er beæret over, at medlemmerne har valgt mig som formand. Det er et ansvar, jeg tager på mig med ydmyghed, og jeg glæder mig til at samarbejde endnu mere med de øvrige kompetente bestyrelsesmedlemmer,” siger Jonas Ghiyati. 

SF Kalundborg har en bestyrelse bestående af fem medlemmer og en suppleant. 

Den nye formand er 46 år, og bor i Raklev sammen med sin kone og børn. Han er uddannet HD (O) og har arbejdet som It-Supporter, distriktschef, iværksætterkonsulent og nu selvstændig erhvervsdrivende. Udover at han er bestyrelsesformand i SF Kalundborg, er han også bestyrelsesmedlem i Red Barnet og næstformand i forening Nej til Motorvej på Røsnæs.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0