AnnonceLuk annonce
Ny formand for Konservative

02-02-2017

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Jesper Wienmann Hansen er netop blevet ny formand for Kalundborg vælgerforening i Det Konservative Folkeparti.

Mandag den 30. januar afholdte Det Konservative Folkeparti både opstillingsmøde for folketingskandidat i Kalundborg-Odsherred kredsen samt generalforsamlingen i vælgerforeningen i Kalundborg. Ved foreningens generalforsamling valgtes Jesper Wienmann Hansen som ny formand for bestyrelsen, idet den nu tidligere formand Michael Augustine efter eget valg ikke genopstillede til posten.

Ved opstillingsmødet deltog også den foreslåede kandidat, erhvervsminister Brian Mikkelsen.

”Brian Mikkelsen havde en god politisk diskussion med de fremmødte deltagere, og blev derefter valgt som kredsens folketingskandidat uden modkandidat. Samtidig besluttede forsamlingen at indstille mig, som en mulig kandidat til det kommende folketingsvalg, idet bestyrelsen for partiet i Storkreds Sjælland kan vælge at opstille flere kandidater ved et kommende opstillingsmøde i storkredsen,” siger Jesper Wienmann Hansen.

Af politiske mærkesager nævner Jesper Wienmann Hansen:

”Jeg vil have fokus på at bevare de små lokalsamfund, styrkelse af Folkekirken, generel styrkelse af dansk kultur, høj faglighed i uddannelsessystemet fra folkeskole til universitet og på erhvervsuddannelser, skattereform med nedsættelse af indkomstskat for personer og virksomheder som grundlag for øget økonomisk vækst i samfundet, tryghed for borgerne i form af mere synligt politi og øgede bevillinger til dette.”

Om: Jesper Wienmann Hansen har været bosiddende i Høng siden 1998, han er gift og har 3 børn. I de seneste 21 år har han været ansat i Norsk Hydro (tidligere VAW Aluminium AG, Tyskland) heraf de seneste 17 år som adm. direktør for det danske salgsdatterselskab. Han har siden 2009 været aktiv i Det Konservative Folkeparti som kandidat ved KV09 og KV13 samt bestyrelsesmedlem i Kalundborg vælgerforening siden 2010. Medlem af kampagne team Kalundborg ved Folketingsvalg 2011 og 2015. Opstiller som kandidat for partiet i Kalundborg ved KV17.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0