AnnonceLuk annonce
Ny formand

22-09-2016

Den nye formand for Liberal Alliance Kalundborg, Martin Fønlev Nicolajsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk  

I Liberal Alliance Kalundborg er der netop foretaget et formandsskifte, og Martin Fønlev Nicolajsen er nu den nye formand.

Liberal Alliance Kalundborg har netop skiftet formand. Som ny formand blev enstemmigt valgt Martin Fønlev Nicolajsen, der har været et meget aktivt bestyrelsesmedlem, siden etableringen af den nye partiforening, først på året.

Formandsskiftet sker nu, for at styrke indsatsen med etableringen af den nye partiforening. Den afgående formand, Henrik Bonde, bad bestyrelsen om afløsning for formandsposten, da han ikke følte, at han havde tiden til den vigtige opgave.

Henrik Bonde er meget afholdt i foreningen, og den samlede bestyrelse vil gerne takke ham for den store indsats han har ydet, siden etableringen af Liberal Alliance Kalundborg. Samtidig glæder bestyrelsen sig til, at den nye formand begynder i sit virke. Martin Fønlev Nicolajsen er kendt for en meget engageret indsats for foreningen, og bestyrelsen er overbevist om, at formandsskiftet vil styrke foreningen til glæde for medlemmer og vælgere i Kalundborg kommune.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0