AnnonceLuk annonce
Folketingskandidat går viralt med tørklædeforslag

21-01-2019

Et screenshot af Jeppe Hedegaard Sørensens opslag på LinkedIn.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Jeppe Hedegaard Sørensen (R), kandidat i Storkreds Sjælland, blev lørdag provokeret af Martin Henriksen (DF) og historien om Føtex, hvor en kunde ikke ville betjenes af en ekspedient pga., at hun bar tørklæde, og lavede derfor et opslag på sin LinkedIn profil.

Historien om Føtex og tørklædet førte til, at Jeppe Hedegaard Sørensen (R) i lørdags lavede et opslag, der i skrivende stund, snart har 50.000 visninger på det sociale medie, LinkedIn, efter blot to dage. I opslaget roser han Føtex og foreslår, at alle danske kvinder bør tage en retro-uge, hvor man bruger tørklæder, som i gamle dage.

”Jeg foreslog, at alle danske kvinder bør tage en retro-uge, hvor man bruger tørklæder, som i gamle dage for at se, hvor mange DF’ere, der må bevæge sig om på den anden side af deres grænsebomme for at handle, når de ser tørklæder overalt i det samfundet,” fortæller han.

Jeppe Hedegaard Sørensen fortæller, at han grundlæggende er forarget over, at nogle har så travlt med at dæmonisere indvandrere. 

”Først var problemet, at især kvinder ikke gad arbejde. Når man så gerne vil arbejde, skal man også diskrimineres for den påklædning, man ønsker at gå med. Det vil være langt bedre at udvise anerkendelse og respekt for de indvandrere, der viser, at de vil det danske arbejdsmarked frem for at bruge tiden isoleret i fx muslimske miljøer. På arbejdsmarkedet kan vi præge hinanden, og det er det bedste sted for integration. Og samtidigt er det da fantastisk, når mennesker, som Danmark har taget gæstfrit imod i nød, også vil betale tilbage og knokle for samfundet,” siger han, og slutter:

”Vi skal huske på, at ingen partier ønsker fri indvandring til Danmark, og derfor burde Martin Henriksen fokusere på de reelle problemer. Men jeg er helt med på, at vi kun skal byde velkommen til et rimeligt antal reelle flygtninge samt folk, der kommer for at arbejde på Green Card ordningen.”Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0