AnnonceLuk annonce
Ny flot udsigtskikkert på Røsnæs

27-05-2019

Den nye udsigtskikkert på Vågehøj. Privatfoto

Af Jens Nielsen

En helt ny udsigtskikkert er nu sat op på Vågehøj på Røsnæs. Kikkerten er sponseret af lokale virksomheder.

I klart vejr kan man tydeligt se Storebæltsbroen, Fyns Hoved, Samsø, Mols Bjerge og Hjelm, når man står på Vågehøj, 55 meter over havet, på det yderste Røsnæs, men oplevelsen bliver endnu større når tingene kan komme tættere på, og det kan de nu, der er nemlig lige blevet indviet en flot udsigtskikkert på Vågehøj, en kikkert som er sponseret af lokaler interesser.

Formanden for Røsnæs Udvikling- og Beboerforening, Troels Birk Kristoffersen udtrykte ved en lille sammenkomst, stor taknemmelighed over for de lokale sponsorer, som viste engagement ved også at støtte et mindre projekt, som er til glæde for de mange som kommer til Vågehøj.

På grund af det imponerende udsyn, der er oppe fra højen, er det også et oplagt sted at spejde efter fugle. F.eks. kan man se trækfuglene, musvåge, spurvehøg, tårnfalk eller sanglærke. Man kan også være heldige at se den smukke Karmindompap eller den fascinerende Havørn.

Den nye udsigtskikkert er sponseret af Jyske Bank Kalundborg, Nordea Kalundborg, GF Forsikring i Slagelse, Brillehuset i Kalundborg, Odd Fellow loge nr. 9 i Kalundborg samt Røsnæs Udvikling & Beboerforening.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0