AnnonceLuk annonce
Ny ejerkreds fremtidssikrer Havecentret

13-04-2018

Ejerkredsen bag Havecentret på Stejlhøj består nu af, fra venste, Bjarne Andersen, Rasmus Jensen og ægteparret Alice og Vilhelm Rosendal. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Ægteparret Alice og Vilhelm Rosendal har købt sig ind i Havecentret på Stejlhøj i Kalundborg. Dermed fremtidssikres Havecentret og der åbnes op for endnu flere aktiviteter. Det nye tiltag markeres med et stort Åbent Hus arrangement den 28. april.

Havecentret på Stejlhøj i Kalundborg kan i disse dage markere deres 10 års jubilæum, men endnu vigtigere er at pr. 1. april har ægteparret Alice og Vilhelm Rosendal købt sig ind i Havecentret, således at Bjarne Andersen, Rasmus Jensen og Alice og Vilhelm Rosendal nu hver ejer 33,33 %.

Alice og Vilhelm Rosendal er kendte i branchen og har i 42 år med succes, drevet Havecentret Hobbyland i Roskilde, som blev solgt i slutningen af 2016.

For høje renter

”Siden finanskrisen har vi døjet med alt for høje renter og dårlige lån, nu er der ryddet op i alle lån og der bliver meget mere luft til aktiviteter og gode tilbud til kunderne,” siger Bjarne Andersen, der har været en del af Havecentret siden det startede for 10 år side.

Vilhelm Rosendal, som er i familie med Rasmus Jensen, vil blive primus motor for markedsføring, overordnet indkøb, aktiviteter, ideudvikler og sparringspartner, men kommer ikke til at deltage i det daglige arbejde.

”Det er et super fint havecenter med masser af plads og vi bør kunne øge omsætningen, derfor har vi også sat os nogle mål og vil lave en mere aggressiv markedsføring med slagkraftige tilbud, og flere aktiviteter for kunderne,” fortæller Vilhelm Rosendal.

De nye positive tiltag i Havecentret på Stejlhøj markeres med et stort Åbent Hus arrangement lørdag d. 28. april fra kl. 10 til 16Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0