AnnonceLuk annonce
Erhvervsrådet ansætter ny direktør

13-10-2016

Hans Søie bliver ny direktør for Kalundborgegnens Erhvervsråd.

Af Jens Nielsen

Kalundborgegnens Erhvervsråd ansætter Hans Søie som ny erhvervsdirektør, kontrakten er netop underskrevet..

Hans Søie kommer fra en stilling som chefkonsulent i Kommunernes Landsforening og har før dette været kommunaldirektør i Holbæk Kommune. Hans Søie tiltræder hos Kalundborgegnens Erhvervsråd den 1. november 2016.

Hans Søie har en bred samfundsmæssig og erhvervspolitisk erfaring fra sine jobs som topchef og har en masteruddannelse fra Copenhagen Business School.

Formand for bestyrelsen i Kalundborgegnens Erhvervsråd, Ole Lauritzen, siger om ansættelsen:

"Det er mig en fornøjelse at byde Hans Søie velkommen som erhvervsdirektør for Kalundborgegnens Erhvervsråd. Med Hans Søie får Kalundborgegnens Erhvervsråd en erfaren kapacitet inden for samarbejde med erhvervslivet og Kalundborg Kommune, ligesom Hans Søie er strategisk stærk og dygtig til udvikling. Herudover er Hans Søie en motiverende og klart kommunikerende leder som vil lægge meget vægt på dialogen med erhvervslivet. Jeg ser meget frem til samarbejdet med Hans Søie".

Hans Søie bor i Holbæk sammen med sin kone Kirsten. Hans Søie siger om ansættelsen:

"Jeg er stolt og beæret over at få stillingen som erhvervsdirektør for Kalundborgegnens Erhvervsråd. Erhvervslivet er i en rigtig god udvikling, og jeg vil lytte meget til medlemmernes behov for erhvervsservice, så vi hele tiden har fokus på erhvervslivets aktuelle behov".Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0