AnnonceLuk annonce
Ny dato trods stor usikkerhed

09-09-2020

Kalundborg Rock'er på Gisseløre. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Det var med stor ærgrelse og skuffelse af styregruppen bag Kalundborg Rock’er i forsommeren blev nødt til at aflyse årets festival i Kalundborg pga. COVID-19. Men nu vover de at sætte ny dato til trods for, at intet er sikkert grundet stor usikkerhed i branchen.

Da solen bagte fra en sommerblå himmel, og temperaturen viste sommer blev Kalundborg Rock’er aflyst i 2020 grundet COVID-19. Men styregruppen bag den populære festival på Gisseløre vover nu at give en dato for festivalen 2021, selv om rigtig mange faktorer endnu er usikre.

Styregruppen bag Kalundborg Rock’er har atter været samlet for at drøfte, hvad der skal ske i 2021. Dog ser fremtiden for festivalen noget usikker ud, men en dato er dog sat.

”Vi kommer lidt til kort, da vi desværre ikke aner, hvad fremtiden bringer, og hvordan vi i fremtiden kan få lov til at afholde festival. På nuværende tidspunkt ved vi ikke, hvordan festivalen i 2021 skal skrues sammen. Der er mange spørgsmål. Hvor mange må vi samles? Kan vi holde en festival over 2 dage? Hvordan bliver tiden fremover i forhold til at booke musik? Mange spørgsmål, som vi ikke kan få svar på, og derfor heller ikke kan give vores publikum et fast svar på, desværre,” siger Johnny Elmelund, der er presseansvarlig for Kalundborg Rock’er.

Styregruppen har besluttet, at hvis Kalundborg Rock’er 2021 bliver, som de håber, er det i weekenden den 13. og 14. august. 

”Men igen med alle tænkelige forbehold for, at vi kan afholde festival på det tidspunkt, og om det bliver 1 eller 2 dages festival ,aner vi nu heller ikke. Men alle disse ting vil vi naturligvis holde alle opdateret omkring, og alle, der har købt billetter i Punkt 1 vil få ombyttet disse, når vi igen starter billetsalg op til den nye festival 2021,” siger Johnny Elmelund.

Har man købt sin billet på billetsalg.dk er disse nu blevet ombyttet, og er gældende til en mulig festival i 2021.

Johnny Elmelund og hele styregruppen bag festivalen håber, at alle har forståelse for situationen, og de håber ligeledes, at de i næste up-date kan give et lidt mere positivt og nuanceret billede af, hvad der skal ske mht. festivalen i 2021.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0