AnnonceLuk annonce
Ny centerchef for Misbrug og Socialpsykiatri

21-12-2018

Kalundborg Kommune ansætter ambitiøs centerchef for Misbrug og Socialpsykiatri.

Mille Damgaard Schjoldan er ny centerchef for Misbrug og Socialpsykiatri i Kalundborg Kommune fra 1. marts 2019, og hun kommer til at lede den rejse mod fremtidens socialpsykiatri, som er begyndt. Det socialpsykiatriske område er nemlig allerede i gang med en spændende udvikling med politisk fokus, store ambitioner og investeringer i blandt andet nye væresteder i de kommende år.

- Jeg glæder mig til at møde medarbejderne og til at tage del i og ansvar for den rejse, vi skal på, når vi sammen skal opbygge et fælles center. Jeg kommer med nysgerrighed på medarbejdernes og borgernes perspektiver og stor tillid til fagligheden på området, siger Mille Damgaard Schjoldan, der starter som centerchef den 1. marts 2019.

Mille Damgaard Schjoldan kommer fra en stilling som centerleder for socialpsykiatri i Roskilde kommune, og har solid erfaring fra både den kommunale og den regionale verden, hvor hun i en årrække har arbejdet med ledelse og udvikling inden for psykiatri og socialpsykiatri.

Kommunaldirektør Jan Lysgaard Thomsen er yderst tilfreds med ansættelsen af den nye centerchef.

- Jeg glæder mig til at byde Mille velkommen. Hun er en ambitiøs og målrettet leder med stor indsigt i området, og vi har store forventninger i forhold til de opgaver og udfordringer, som hun kommer til at stå i spidsen for at løse, siger Jan Lysgaard Thomsen, kommunaldirektør i Kalundborg Kommune.

Mille Damgaard Schjoldan er 39 år, bor i Roskilde og er cand.scient.soc i virksomhedsstudier og sundhedsfremme og har løbende efteruddannet sig med fokus på ledelse.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0