AnnonceLuk annonce
Ny café har slået dørene op

01-12-2020

Den nyindrettede Café Belbet har slået dørene op for gæster tirsdag formiddag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Tirsdag formiddag kl. 11 slog Tania Madsen og Mohamad Yassin dørene op til deres helt nye Café Belbet i Skibbrogade.

Der er mange nye ting at sætte sig ind i når dørene lige er slået op, og de første kunder står i caféen, sådan var det også for Tania Madsen og Mohamad Yassin, da de åbnede Café Belbet for allerførste gang tirsdag formiddag.

Der er ikke gået på kompromis med hyggen i den helt nye Café Belbet, der er valnødtræ på væggene, stole med stor komfort, i det hele taget er alt gennemført ned til mindste detalje.

Der er ni sidepladser i den nye café, som også satser på take away, hvor stort set alt fra menukortet kan bestilles via en app på telefonen.

”Der har allerede været mange kunder for at købe bl.a. sandwich, vi skal lige finde os selv i køkkenet, men det ser ud til at alt fungerer som vi havde regnet med,” fortæller Mohamad Yassin, mens han tager imod de næste gæster i caféen, som bestiller henholdsvis en sandwich og en dessert pandekage.

Café Belbet serverer sandwich, salter, wraps, milkshake, smoothies, pandekager, smørebrød, brunch, også til børn, og så selvfølgelig varme og kolde drikke, og der kan også købes håndlavet chokolade.

Belbet betyder for øvrigt ’der hjemme’ på arabisk, og det er hele ideen med caféen, man må gerne føle sig tilpas, mens maden nydes.

Åbningstider:

Mandag - torsdag 10-18, fredag 10 - 19 og lørdag og søndag 9 - 18


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0