AnnonceLuk annonce
Ny børnetøjsbutik klar til åbning på fredag

24-09-2019

Selv om det ser lidt uoverskueligt ud, så bliver Ditte Julie Rosendahl Kaa og Hildi Petersen klar til åbning på fredag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Ditte Julie Rosendahl Kaa og Hildi Petersen åbner deres helt nye børnetøjsforretning i Kordilgade fredag formiddag.

Selv om alt ser en smule uoverskueligt ud, så er Ditte Julie Rosendahl Kaa og Hildi Petersen ikke i tvivl om at de er klar til at åbne deres helt nye børnetøjsforretning ’Gliimt’, Kordilgade 34, fredag morgen kl. 10.

Der ligger stadig plader til tørre efter at de er blevet malet, der er papkasser alle vegne og tøj er stablet på borde og på gulvet, men der er også rigtigt meget børnetøj som allerede er hængt på plads og de to indehavere, som for første gang springer ud som selvstændige, er ikke i tvivl om at de nok skal nå at blive færdige.

”Vi bliver klar, det er jeg helt sikker på,” siger Ditte Julie Rosendahl Kaa, og Hildi Petersen fortsætter,

”Grundet til at det er lidt kaotisk er, at vi mangler et podie og en reol, men det er her, det skal bare lige males færdigt.”

Alle aftaler med leverandører er i hus, og Gliimt skal bl.a. forhandle Petite by Sofie Schnoor, Name It, Wheat, Mikk-Line og LMTD. Børnetøj i str. Fra 0 til 14 år.

Udover børnetøjet vil man også kunne købe produkter fra ’Lille Kanin’, der er en hudplejeserie udviklet til både børn og voksne af Christiane Schaumburg Müller.

Ditte Julie Rosendahl Kaa og Hildi Petersen bor begge i Kalundborg, og arbejdede frem til slut august i Bahne, men er nu klar til at slå dørene op til deres egne børnetøjsforretning.

Åbningstiderne i Gliimt vil være følgende:

  • Mandag til torsdag: Kl. 10 - 17.30 
  • Fredag: 10 - 18
  • Lørdag 9.30 – 14

På åbningsdagen fredag vil der være åbent til kl. 21 i forbindelse med aftenåbent i Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0