AnnonceLuk annonce
Ny biografsal – et hul i jorden

04-01-2020

Lige nu ligner det bare et hul i jorden, men inden længe bliver det til en helt ny biografsal. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Håndværkerne er godt i gang med at få omdannet det tidligere Pizza Mia i Vænget til en ny lækker biografsal for Kino Den Blå Engel, men gamle fundamenter har givet overraskelser og sved på panden.

Lige før jul offentliggjorde Kino Den Blå Engel at de udvider med en sal mere. Den nye biografsal etableres i de lokaler hvor der tidligere var pizzeria, og som blev ødelagt under en brand i maj 2019.

For at kunne lave biografsal i lokalerne er det nødvendigt at hugge det eksisterende betongulv op og grave et godt stykke ned, for at få plads til de nye stole som skal placeres i forskellige højder.

Arbejdet med at grave den megen jord ud er godt i gang, men håndværkerne er blevet udfordret mere end de havde regnet med, for da gulvet var hugget op, så var der en række af gamle fundamenter nedenunder, og det har givet ekstraarbejde og sved på panden, det har været nødvendigt at køre en gravemaskine helt ind i lokalet med en lufthammer monteret, for at få bugt med den gamle beton.

Så lige nu ligner den kommende biografsal bare et hul i jorden, men håndværkerne arbejder ufortrødent videre og en gang i løbet af foråret skulle der gerne stå en helt ny biografsal klar med 23 lækre recliner biografstole og det nyeste i lyd og billede.

Kino udvider med ny eksklusiv salFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0