AnnonceLuk annonce
Ny bar på Kalundborg Rock’er

02-08-2019

Anne (th.) og Lone (tv.) glæder sig til at dele koldt vand ud til Kalundborg Rocker, så gæsterne kan få slukket vandtørsten fredag og lørdag, helt frem til kl. 19. Foto: Kalundborg Forsyning.

Kalundborg Forsyningen stiller for første gang op til Kalundborg Rock’er med deres velkendte vandbar og uddeler dejligt koldt vand til alle på pladsen.

De fleste gæster til Kalundborg Rocker drikker øl, men i sommervarmen virker vand som et yderst fornuftigt supplement. Og der bliver brug for vandet. Ifølge DMI’s prognose ser det ud til at blive godt vejr.

Kalundborg Rock’er er byens største musikfestival, som i år løber af stablen den 8.-10. august. Som noget nyt kan gæsterne til Kalundborg Rock’er få slukket vandtørsten fredag og lørdag.

Det er første år at der er uddeling af gratis vand til Kalundborg Rock’er, og det er første år at Kalundborg Forsyning er med.

Kom forbi vandbaren og sluk tørsten med god samvittighed

”Vi skænker vand i miljørigtige drikkekrus, men tag gerne din egen drikkedunk med og få den fyldt op med postevand, så sparer vi også på krusene” siger Anne Aagren, kommunikationsansvarlig ved Kalundborg Forsyning, og fortsætter. ”Vi glæder os til at dele vand ud, og møde en masse glade gæster.”

Kalundborg Rocker gør sit for at forhindre de mange gæster i at gå ned på væskebalancen. Det fortæller festivalens talsmand, Johnny Elmelund,

”Vi er glade for, at Kalundborg Forsyning stiller op med rent drikkevand, tappet direkte fra hanen. Gæsterne må ikke selv medbringe vand eller andre drikkevarer, og derfor er vi rigtig glade for at vi i år kan tilbyde gratis vand.”Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0