AnnonceLuk annonce
Ny båd døbt i Tissø Roklub

21-04-2017

Et medlem havde bagt kage, som var lige til 'Den store Bagedyst'.

Af Jens Nielsen

Tissø Roklub har netop taget hul på sæson nummer 67, standeren vejrer nu på flagstangen ved Tissø.

Formand Mads Olsen bød velkommen til de ca. 50 fremmødte medlemmer, som var mødt op til standerhejsning i Tissø Roklub , hvorefter Lis Bay og Nicky Olsen sørgede for at standeren gik til tops. Herunder blev sangen Rosportens Pris sunget.

Herefter kunne klubben døbe den nyerhvervede Coastal-båd som klubben glæder sig til at tage i brug. Den fik navnet ”Hejren” og Lis Bay stod for dåben. Båden har kostet kr. 29.000,- og pengene er bevilliget af Velux-Fonden som støtter klubber der har en aktiv ledelse af pensionister.  Det er netop hvad Tissø Roklub har, men samtidig har klubben ret utraditionelt en meget stor juniorafdeling.

Juniorerne har uopfordret bedt om lov til at ordne klubhuset indvendigt. Og sikke et syn der mødte de fremmødte ved standerhejsningen. Stor respekt og tak til juniorerne som har hjulpet med oprydning, rengøring og ikke mindst maling.

Flere af klubbens medlemmer havde bagt lækre kager i forbindelse med arrangementet, mest opmærksomhed fik den flotte 2-åres inrigger som Niels havde stået for. Alt var på plads i båden. Sæder, skinner, spændholder, skvatbord, splitflag og selvfølgelig langtursflag. Måske skulle han meldes til den ”Store Bagedyst”

Selv om vejret var koldt, trodsede flere af medlemmer kulden og gik på vandet.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0