AnnonceLuk annonce
Ny avis om Vestsjælland

25-04-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Påsken bød på sol og høje temperaturer, men også på udgivelsen af årets destinationsavis om Sjællands Vestkyst.

Destinationsavisen, der bliver udgivet af VisitVestsjælland, er fyldt med information om hele Sjællands Vestkyst.

”Avisen er spækket med inspiration til ferier, weekend- og dagsture på hele Sjællands Vestkyst. Vi har mødt stor opbakning og entusiasme hos alle de aktører, der har budt ind med indhold til avisen,” siger Jens Müller, der er direktør i VisitVestsjælland.

Årets avis byder på et væld af oplevelser med noget for enhver smag – uanset om man er til friluftsliv, familiesjov, kultur, egnsunikke produkter eller shopping.

Sjællands Vestkyst byder på oplevelser i hele spektret. Du kan mærke historiens vingesus på Vikingeborgen Trelleborg, sætte højdeskrækken på prøve hos Kragerup Go High eller se nærmere på kunsthåndværk i både Skælskør og på Reersø,” fortæller Jens Müller.

Men der er også de helt nærværende, autentiske – og måske lidt hemmelige oplevelser. I avisen har lokale fx givet deres tips videre.

Avisen er gratis

De frisktrykte destinationsaviser er allerede fordelt på hele Sjællands Vestkyst, hvor 22 turistinspirationer, mere end 125 trafikale knudepunkter og butikker har dem stående, så turister og andre nysgerrige har nem adgang til avisen.

”Avisen er trykt i et oplag på 70.000, og oven på sidste års rekordsommer, håber vi, at der bliver rift om den. I hvert fald tegner forhåndsbookinger og interessen for Sjællands Vestkyst meget lovende for sæson 2019,” slutter Jens Müller.

Se destinationsavisen: http://bit.ly/Destinationsavisen2019Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0