AnnonceLuk annonce
Ny app skal gøre det lettere at dyrke sport

18-11-2016

Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Det skal være let og hurtigt af få adgang til at dyrke sport i Kalundborg. Det er ønsket bag Kalundborg Kommunes beslutning om at bruge app'en Wannasport.

App’en Wannasport giver alle borgere adgang til at leje badminton- og fodboldbaner mm. i kommunens idrætshaller, ligesom idrætsforeninger kan udbyde deres åbne aktiviteter i app'en.

”Det skal være let at booke hallerne, når der er ledige tider. Vi ønsker, at hallerne bruges så meget som muligt, ligesom vi vil understøtte alle de borgere, der gerne vil dyrke sport,” siger Jane Hald, chef for Kultur og Fritid i Kalundborg Kommune.

Kultur og Fritid indgik samarbejde med Wannasport i begyndelsen af året om at markedsføre åbne foreningsaktiviteter og ledige tider i de bemandede idrætsfaciliteter. Der er stor rift om haltider i tidsrummet kl. 17 - 20, mens hallerne ofte står tomme på øvrige tidspunkter af dagen.

”Vores service gennem den nye app henvender sig specielt til sportsudøvere, som ellers vil være selvorganiserede. Jeg håber også, at det vil give brugerne af Wannasport app'en lyst til at melde sig ind i en forening,” siger Jane Hald.

I første omgang kan man booke badminton- og fodboldbaner i Svebølle Hallen og Kalundborg Hallerne, når der er ledige tider. Inden længe vil også ledig haltid i Gørlev Hallen, Nyruphallen og Rynkevangshallen blive gjort tilgængelig i Wannasport.

Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev og få en e-mail hvergang der er nyt på TV-Kalundborg.dk, KLIK HER

Det kræver ikke oprettelse eller abonnement at booke haltid eller tilmelde sig åbne aktiviteter på Wannasport. Man skal blot downloade app'en eller tilgå Wannasport fra sin computer på www.wannasport.dk/sb/kalundborg.

  • Download af WannaSport App'en er gratis
  • App'en er tilgængelig til både Android og Iphone
  • App’en er en åben platform uden abonnement, hvor alle kan udbyde aktiviteter.
  • Hvis man som forening ønsker at udbyde aktiviteter via Wannasport, skal man kontakte for-eningskonsulent hos Kultur og Fritid, Mette Dinesen, på mette.dinesen@kalundborg.dk eller tlf.: 24 90 21 12. Herefter får foreningen et log in og nærmere information om, hvordan de kommer i gang.
  • WannaSport er stiftet og udviklet af Jacob Lau Larsen og Mads Dørup

 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0