AnnonceLuk annonce
Ny Vesthavn klar til efteråret

27-05-2020

Ny Vesthavn Kalundborg. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Havn regner med at Ny Vesthavn kan tages i brug sidst på efteråret i år, det meddelte bestyrelsesformand Martin Schwartzbach på onsdagens kommunalbestyrelsesmøde.

Punkt 4 på dagsordenen til kommunalbestyrelsens møde onsdag, var godkendelse af årsrapport 2019.

Kommunalbestyrelsesmedlem og bestyrelsesformand for Kalundborg Havn, Martin Schwartzbach bad om ordet og redegjorde for resultatet 2019 (se artikel torsdag), men han havde også nyt om Ny Vesthavn, som i snart lang tid har ligget stille hen, og som rigtigt mange borgere har spurgt ind til.

”2019 var året hvor vi troede at vi skulle tage Ny Vesthavn i brug, men desværre viste det sig, at flere ankerstænger er knækket, og det betyder at kajen ikke kan tages i brug. Sagen er efter lang tid endt i en syn og skønsag, men vi er nu meget tæt på at kunne meddele yderligt ud til Vores borgere, som helt naturligt har en interesse,” sagde Martin Schwartzbach, og fortsatte,

”Vi nærmer os igangsætning af reparation af kajanlægget, vi ved hvordan det skal foregå, og vi forventer at reparationsarbejdet sættes i gang snarrest, så hvis alt går vel, så kan vi tage Ny Vesthavn i brug sidst på efteråret, det ser havnen, havnens bestyrelse og nok også byens borgere frem til.”

Kalundborg Havn kommer med en redegørelse om sagens forløb inden længe.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0