AnnonceLuk annonce




Ny Venstre kandidat

09-09-2016

Christian Møller stiller op for Røsnæs Venstre. Foto: Gitte Korsgaard

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Om få uger stiller Christian Møller op for Røsnæs Venstre. Det meddelte han sammen med Mogens Anholm, der er medlem af bestyrelsen i Venstre Kalundborg, i formiddags.

”Jeg blev spurgt af Mogens for noget tid siden, men besluttede for at par uger siden at sige ja. Jeg havde egentlig ikke tænkt i de baner, men da jeg i forvejen er interesseret i mit lokalsamfund og selvfølgelig også kommune, kunne jeg mærke, at det måtte jeg sige ja til,” siger Christian Møller.

Mogens Anholm er glad for Christian Møllers beslutning, da han netop mener, at der er brug for en, som Christian Møller.

”Han ved, at det handler om de små lokalsamfund, men i høj grad også hele kommunen. Det hele skal hænge sammen, og derfor er det vigtigt med en, der kan se helheden, samt se muligheder for udvikling både på Røsnæs, men så sandelig også i resten af kommunen, og det mener jeg bestemt, at Christian kan,” siger Mogens Anholm.

Christian Møller fortæller selv, at han brænder for at udvikle mange af de områder, der har potentiale i Kalundborg.

”Og dem er der mange af. Vi skal netop se muligheder i stedet for begrænsninger. Jeg elsker landsbysamfundene, og derfor vil jeg også tage udgangspunkt i dem, men selvfølgelig handler det om hele Kalundborg Kommune. I virkeligheden handler det vel om en bedre demografisk balance. Det ligger mig meget på sinde,” siger han og fortsætter:

”Men i det hele taget at være med til at udvikle Kalundborg, ville være optimalt, da jeg virkelig mener, at her er potentiale, og det går jo også godt, men vi kan gøre det endnu bedre. Især handler det også om at vise, hvad vi kan tilbyde vores unge. og nye borgere”

Mærkesager

Til spørgsmålet på mærkesager, svarer Christian Møller, at han ønsker at arbejde for en balance i udviklingsarbejdet i landsbysamfundene og kommunens større byer. Derudover nævner han også, at det er vigtigt for ham at tiltrække nye borgere, samt at kunne tilbyde dem noget i lokalsamfundene såvel som i de støre byer.

”Der er så mange ting, men især udvikling i hele kommunen og tiltrækning af nye borgere samt at tilbyde vores unge noget mere, ligger mig meget på sinde. Men nu må vi se. Små skridt. Jeg ved jo ikke, om jeg bliver valgt ind, men jeg tror selvfølgelig på det,” siger han og smiler.

Christian Møller er 52 år, og oprindeligt fra København, men er opvokset i en lille by syd for Aalborg. Han flyttede dog til Kalundborg i 1997, og senere Røsnæs i 2002, da han mødte sin nuværende hustru, Lina Thunbo Møller. De bor sammen med deres børn på Røsnæs, hvilket de har gjort, siden Christian flyttede til Kalundborg. Christian Møller uddannede sig til tjener i sine unge år, og har senere uddannet sig til politibetjent, hvilket han har arbejdet som i mange år. Men han har dog i dag i stedet sin daglige gang på Novo Nordisk i Kalundborg. Han er ydermere aktiv i løbeklubben 5 Tårns Motion og sejler, ligesom han er medlem samt stifter af Røsnæs Udvikling- og Beboerforening, som netop har været en vigtig brik i udviklingen af hele lokalsamfundet på Røsnæs.



Klik her for at se billeder



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0