AnnonceLuk annonce
Ny Socialdemokratisk partiforening stiftet

21-10-2020

På den stiftende generalforsamling for Socialdemokratisk partiforening for Kalundborg og Omegn, er Hanna Vestenaa blevet valgt som formand. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Socialdemokratisk partiforening for Kalundborg og Omegn er nu er en realitet, efter stiftende generalforsamling tirsdag aften. Hanna Vestenaa er valgt til formand for den nye partiforening.

Efter den turbulente generalforsamling i februar hos Socialdemokratiet i Kalundborg, har der været intern uro, og partiforeningen har været delt i to lejre, derfor har en gruppe medlemmer siden arbejdet på at danne endnu en Socialdemokratisk partiforening i kommunen.

”Vi har været en gruppe på 20 til 25 personer som har mødtes rigtigt mange gange siden vi havde generalforsamling i februar, og her er vi blevet enige om at danne en ny partiforening. Det har været en lang proces, men der har været en god vilje til, at det her var det rigtige at gøre,” fortæller Hanne Vestenaa, der blev valgt som formand for Socialdemokratisk partiforening for Kalundborg og Omegn, tirsdag aften, da en gruppe på omkring 30 personer var mødt op til stiftende generalforsamling i mødelokalet hos Café Hangover.

”Der var en utrolig god stemning på generalforsamlingen, og mange var lettet over, at vi nu har etableret den her nye partiforening,” siger Hanna Vestenaa, og fortsætter,

”Vi har et ønske om at være med til at præge den Socialdemokratiske politik i Kalundborg Kommune, men også et ønske om, at støtte op om vores kommunalbestyrelsesmedlemmer i deres arbejde.”

Den nyvalgte formand for Socialdemokratisk partiforening for Kalundborg og Omegn fortæller, at foreningen støtter op om de aftaler der allerede ligger om spidskandidat til kommunevalget i 2021, og har et ønske om, at styrke Socialdemokratiet i Kalundborg Kommune.

”Vi har en forventning om, at de (Socialdemokraterne i Kalundborg) også vælger at gå ind i det med en samarbejdende holdning,” siger Hanna Vestenaa.

Den nye Socialdemokratiske partiforening består af 65 medlemmer, dels helt nye medlemmer og medlemmer som ønsker at blive overflyttet fra den gamle partiforening.

I kredsen af S-medlemmer, der bakker op om den nye forening, er fire medlemmer af kommunalbestyrelsen. Det er gruppeformand Gunver Jensen, Hanne Olesen, Kristine Vesterskov Olsen og Marianne Madsen.

Bestyrelsen for Socialdemokratisk partiforening for Kalundborg og Omegn består af Hanna Vestenaa som formand, Betina Lundsgaard Nielsen, Gitte Nordbo Keller, Theis Nygaard Broberg Olsen og Susanne Uhre-Prahl.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0