AnnonceLuk annonce
Ny S-forening i Kalundborg godkendt

30-01-2021

Hanna Vestenaa, formand for den nye socialdemokratisk forening i Kalundborg Kommune. Arkivfoto: Jens Nielsen

- Så lykkedes det! Hanna Vestenaa er en glad S-formand i Kalundborg. Arbejdet med at etablere en ny socialdemokratisk forening i Kalundborg Kommune er lykkedes.

Foreningen blev efter flere forhandlinger godkendt på det seneste møde i partiets hovedbestyrelse, og den fik lykønskninger med på vejen.

”Det er jo ikke hver dag man oplever, at der dannes en ny politisk forening, og nu glæder vi os til at komme i gang. Det samme gør vores medlemmer, for vi er selvfølgelig utålmodige, der er jo et kommunalvalg lige om hjørnet,” fortæller Hanna Vestenaa, og fortsætter,

”Vi har flere emner til den socialdemokratiske liste til valget, og det er blandt andre Gunver Jensen (gruppeformand), Hanne Olesen, Kristine Vesterskov Olsen og Marianne Madsen, alle medlemmer af kommunalbestyrelsen i dag. Desuden vil Jonas Henriksen, formand for Lokalrådet i Gørlev, også bidrage til fornyelsen og udviklingen i Kalundborg kommune.”

Og har andre lyst til at være med, så er de hjertelig velkommen, lyder invitationen fra Hanna Vestenaa. Ifølge hende er der i foreningen både plads til politiske synspunkter og debat og hyggelige sammenkomster.

Dansen med coronaen er svær og sluger tid, derfor er det endnu ikke endeligt besluttet, hvornår de to S-foreninger i Kalundborg holder fælles opstillingsmøde.

Den nye forening har officielt fået navnet Socialdemokratisk partiforening for Røsnæs, Raklev og Omegn.

”Det er ikke ønskenavnet, og der er tale om et kompromis, som er resultatet af de interne forhandlinger mellem partikontoret og de to foreninger i Kalundborg. Men lad os nu se, om ikke foreningen får et kælenavn, ”kært barn” har som bekendt flere navne. Hovedsagen er, at vi er godkendt,” lyder det fra formanden.

Efterlysning

Trods corona og nedlukninger, er der stor interesse for den nye S-forening, og nye medlemmer melder sig ind. Der er også en del fra den gamle partiforening, som har ønsket at blive overflyttet.

”Det er jo først nu, hvor vi er godkendt, vi kan hverve medlemmer, og vi er i fuld gang,” forklarer Hanna Vestenaa. Hun opfordrer interesserede til at kontakte hende.

Initiativet til den nye forening opstod efter en otte timer lang og turbulent generalforsamling i S i foråret 2020 – og der er således nu to S-foreninger i Kalundborg Kommune.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0