AnnonceLuk annonce
Ny Opel forhandler inviterer til åbningsfest

25-08-2020

Af Jens Nielsen

Bilforhandler Brian Madsen, Slagelse, overtog Opel forhandlingen i Elmegade i Kalundborg d. 1. august, nu bliver overtagelsen markeret med en åbningsfest lørdag og søndag i den kommende weekend.

Brian Madsen driver i forvejen virksomheder i Slagelse og Ringsted, hvorfra der sælges og serviceres Peugeot. Siden 1. maj har Brian Madsen også været autoriseret Opel forhandler og serviceværksted for Opel i Ringsted, og nu har han også overtaget Opel forhandlingen i Kalundborg.

I den kommende weekend d. 29. og 30. august inviteres alle interesserede til Åbningsfest hos Opel i Elmegade 34, Kalundborg, hvor der, foruden gode tilbud på bl.a. Opel Crossland X og Opel Corsa, bydes på konkurrencer, fem heldige kan fx vinde hver et gavekort på kr. 1000,- til Café Novo i Kalundborg.

Opel Kalundborg byder hele weekenden på en pølse fra den opstillede pølsevogn.

Brian Madsen har 70 medarbejdere i sine afdelinger, men i Kalundborg er det stadigvæk salgschef Lars Tychsen og værkfører Michael Larsen som kunderne møder, præcis som det har været i mange år. Derudover er der tre mekanikere på værkstedet i Kalundborg.

Lars Tychsen og Michael Larsen er klar med et godt tilbud i forbindelse med åbningsfesten, ved handel med finansiering i løbet af weekenden, medfølger træktøj eller komplet vinterhjul uden beregning.

Og så er der også et godt tilbud på et basisservice, uanset bilmærke. Så der er god grund til, at lægge vejen forbi den nye Opel forhandler i Kalundborg. Der er åbent fra kl. 11-16 både lørdag og søndag.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0