AnnonceLuk annonce
Ny Kalundborg Plakat klar til salg

30-10-2019

Den nye Kalundborg Plakat er klar til salg. Fra venstre, glarmester Kim Rørdam, fotograf Ole Agerbæk og Flemming Larsen, Lions Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Lions Kalundborg er klar med et nyt Kalundborg motiv, der sælges som en plakat, hvor hele overskuddet går til humanitært arbejde. Fotograf Ole Agerbæk har fanget motivet.

Sidste år startede Lions Kalundborg med et nyt projekt, salg af en plakat af et Kalundborg motiv. Et projekt som skulle være en tilbagevendende begivenhed, og derfor er Lions Kalundborg da også klar med dette års motiv, som nu er sat til salg.

Sidste år var det et flot billede af Vor Frue Kirke, og dette års motiv er Røsnæs Fyr. Begge billeder er fotograferet af Kalundborgfotograf Ole Agerbæk.

”Billedet skal være med til at sætte Kalundborg på landkortet, det er jo det der er ideen, og motivet fra Røsnæs er jo meget aktuelt, med en 2. plads i Landdistriktsprisen og Røsnæs er også kommet med i den nye natur kanon, vi vil gerne have den gode og positive historie frem om vores by og område” fortæller Flemming Larsen, Lions Kalundborg.

Ole Agerbæk har taget billedet af Røsnæs Fyr med sin drone, og siger om vinklen på motivet,

”Ofte er det jo hele Røsnæs spidsen som bliver fotograferet, men jeg synes ligesom at det skulle være fyret som skulle være det vigtigste i billedet, derfor er det her motiv valgt.”

Det nye plakat/billede er en oplagt gaveide, måske som vært/værtindegave eller som årets mandelgave til jul.

Billedet er printet både med og uden Lions logo, og planen er, at der også næste år skal fremstilles et nyt Kalundborgmotiv, som med årene kan blive en hel serie, som kan hænge i folks hjem, og måske blive et samleobjekt.

Billedet kan købes hos Glarmester Kim Rørdam på Stejlhøj i Kalundborg og hos Galleri Kordel i Kordilgade. Prisen er kr. 200,-Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0