AnnonceLuk annonce
Ny BMX-bane indviet med stort løb

25-08-2018

220 deltagere er med i weekendens arrangement på den nye BMX bane i Tømmerup. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Den nye BMX-bane er nu officielt indviet, i denne weekend køres det første store løb på den helt nye bane i Tømmerup.

Der har været rigtigt mange bump på vejen for den helt nye BMX-bane i Tømmerup, men nu er den færdig og i dag lørdag blev det flotte baneanlæg indviet samtidig med at det første store arrangement køres på banen.

BMX-banen som er bygget lige ved siden af Tømmeruphallen, er en erstatning for den bane som Kalundborg BMX klub havde på Dokhavnsvej, men som blev nedlagt da Kalundborg Forsyning skulle bruge arealet til udvidelse, det er derfor også Kalundborg Forsyning som har betalt for den nye bane i Tømmerup, men der har været mange bump og uoverensstemmelser mellem BMX klubben og Forsyningen inden direktør for Kalundborg Forsyning, Hans-Martin Friis Møller i dag kunne indvie den nye flotte BMX bane, som for øvrigt er landets længste.

”Der har været mange bump på vejen inden vi nåede hertil, næsten lige så mange bump som der er på den nye bane,” sagde Hans-Martin Friis Møller bl.a. i sin tale til indvielsen.

”Vi har været tæt på at give op flere gange, men når vi står her i dag og ser resultatet, ja så har det været det hele værd,” sagde formand for Kalundborg BMX-klub Jan Larsen.

Klubben har været nede i en bølgedal på grund af manglende træningsforhold, men nu vender medlemstallet, pt er der 45 medlemmer i klubben og flere er på vej, lige som der er god opbakning fra frivillige kræfter.

”Efter vi er startet her i Tømmerup, er der kommet flere fra lokalområdet som intet har med BMX at gøre, og tilbudt deres frivillige hjælp, det er vi vildt imponeret over,” fortæller Jan Larsen.

Godt samarbejde med TGU

BMX-banen ligger lige op ad Tømmeruphallen og der er allerede etableret et samarbejde med TGU, hvor de stiller omklædningsfaciliteter til rådighed og Tømmeruphallens Cafeteria skal lave mad til omkring 150 personer lørdag aften i forbindelse med weekendens store løb på den nye bane, hvor 220 piger og drenge deltager i to afdelinger af National Cup, og hvor omkring 50 frivillige fra Kalundborg BMX Klub sørger for at det hele kører på de to løbsdage.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0