AnnonceLuk annonce
Nutella for ørerne

18-06-2017

Den populære Ramasjang vært, Malene Qvist.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Nu er det igen snart tid til Den 8. Himmel i Kalundborg, og det er Malene Qvist, Ramasjang-værtinden, hende med Rasmus Klump-sangen, hende fra bandet Sukkerchok, der åbner Den 8. Himmel-sæsonen tirsdag den 27. juni i Klosterparken i Kalundborg.

Malene Qvist kommer med sine yndlingsbørnesange, og så har hun også Mek Pek & Habbasutterne med. De kommer med deres glade og lidt frække sange, både nye og et par af de gode gamle som "Åh abe".

"Malene Qvist synger som en drøm - det er ren nutella for ørerne, det bliver helt fantastisk at opleve hende sammen med festaberne fra Mek Pek og hans band. Sidste år undlod vi at lave aftale med Mek Pek efter ti år med ham som fast inventar til sommerens første koncert. Men publikum har bedt om at se ham igen, og det ønske opfylde vi gerne," fortæller en af arrangørerne fra Den 8. Himmel, Henrik Hansen.

Det er 12. år i træk med Den 8. Himmel i Klosterparken. Fire tirsdage med den dejligste musik for børn og deres familier eller dagtilbud. Publikum er bare blevet større år for år. Der er koncerter, hvor der er 1.500 publikummer.

"Vi arrangører tager det alvorligt, at børnene har deres "hjertevenner", som de kender fra TV, og derfor kan de møde dem i Den 8. Himmel, men der findes også fantastiske bands, som laver skønne børnekoncerter, men som ikke er kendt fra TV - dem synes vi også, børnene skal møde. Et eksempel på det er den følgende koncert tirsdagen efter med det helt nye band "De Onde" med bl.a. Carl Quist-Møller og Tobias Trier. En rigtig sjov ’gyserkoncerkoncert’,” siger Lone Kongsted

Senere i sommerferien kommer Jazz Five - kåret som årets børneband – og Chapper og Trolle & Tormod. 

Koncerterne begynder kl. 10.30. Billetter købes ved indgangen. De koster 30 kr., som betales kontant eller med MobilePay.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0