AnnonceLuk annonce
Nu udvides der igen

19-09-2020

Af Jens Nielsen

Lips Autoteknik i Rørby udvider endnu engang faciliteterne, denne gang med kontorer og kundemodtagelse.

Lars Larsen, indehaver af Lips Autoteknik, startede for otte år siden værkstedet i Rørby, det er flere gange blevet udvidet, senest sidste år hvor der igen blev bygget til værkstedet og der blev opført en vaskehal, så den 50 meter lange bygning nu er på 800 kvm.

Det store værksted på Navervænget i Rørby fylder nu grunden helt ud, men Lars Larsen, indehaver af Lips Autoteknik er ikke helt færdig med at udvide, nu udvides der nemlig med 84 kvadratmeter til kontorer, kundemodtagelse og kundetoilet, samtidig bygges de nuværende lokaler om, så firmaets nuværende kontor inddrages til en udvidelse af frokoststuen til de 10 medarbejdere som udgør teamet hos Lips Autoteknik.

”Du kan nok se vi sidder som sild i en tønde, det går ikke, derfor er vi nu i gang med endnu en udvidelse, så vi får bedre kontorplads og bedre kundefaciliteter,” fortæller Lars Larsen.

Og det er rigtigt, det kontor som fra starten var tiltænkt til Lars Larsen, deles af tre medarbejdere, så der er behov for mere plads.

Der er støbt grund til den nye udvidelse, som skal stå færdig ved årsskiftet.

Også på medarbejdersiden er der udvidet, der er netop ansat endnu en pladesmed så firmaet nu har to af slagsen.

”Vi har rigtigt travlt og får konstant nye kunder, også på vores pladeværksted stiger antallet af opgaver, derfor har vi ansat endnu en pladesmed,” fortæller Lars Larsen.

Ud over travlhed på værkstedet er der stadig god søgning til vaskehallen, ligesom Lips Autoteknik har 25 udlejningsbiler som lejes ud til såvel erhverv som private.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0