AnnonceLuk annonce
Nu skal der turbo på billetsalget

18-06-2021

Af Jens Nielsen

Torsdag eftermiddag kom der endelig en melding fra Kulturministeriet, at fra 1. juli må der være forsamlet op til 5000 personer til udendørs festivaller. Nu kan Kalundborg Rock’er for alvor sætte turbo på billetsalget til sommerens festival på Gisseløre.

Efter dialog med Dansk Live, Dansk Erhverv og Dansk Industri er det besluttet at øge antallet af deltagere til udendørs arrangementer med stående publikum og publikum i bevægelse fra 2.000 til 5.000 deltagere fra 1. juli 2021 frem til 15. august. Det skrev Kulturministeriet i en pressemeddelelse torsdag eftermiddag.

Det vækker i den grad glæde hos arrangørerne af Kalundborg Rock’er.

”Det er dejligt at der nu kom en afgørelse så vi egentligt kan gøre som vi hele tiden har planlagt,” siger Johnny Elmelund, pressetalsmand for Kalundborg Rock’er, og fortsætter, ”Billetsalget er gået helt i stå, men vi er vedholdende og jeg er glad for at vi ikke aflyste Kalundborg Rock’er, nu skal vi bare have fuld knald på billetsalget.”

De sidste 14 dage har været mere end hektiske for styregruppen bag Kalundborg Rock’er, hundredevis af henvendelser er der blevet svaret på fra folk som har været i tvivl om der blev Kalundborg Rock’er.

Nu kan der så sættes turbo på sidste forberedelser og ikke mindst billetsalget. Der er 4000 billetter til salg til årets rockbrag på Gisseløre den 14. august.

Publikum vil blive placeret i otte sektioner med 500 personer i hver, men der er en chance for at de restriktioner vil blive ændret inden rockbraget på Gisseløre.

”Der er tale om, at det muligvis bliver lavet om til 1000 personer i hver sektion, men det er ikke endeligt bekræftet endnu, men det er noget vi kan ændre på fra dag til dag,” fortæller Johnny Elmelund.

Programmet til Kalundborg Rock’er 2021 er:

Die Herren, JIMILIAN, Alphabeat, D-A-D, Scarlet Plesure, Kato og Carpark North.

Billetter kan købes gennem www.billetsalg.dk


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0