AnnonceLuk annonce
Nu er der igen is i havneparken

03-06-2021

Is-vognen i havneparken er nu åben. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Til trods for, at foråret har været et lidt køligere et af slagsen, har der været fine solskinsdage indimellem, og de sidste par dage har kalenderen i hvert fald sagt sommer med blå himmel, sol og mere varme. Alligevel har det ikke været muligt at købe en softice eller gammeldags is i Kalundborg Havnepark, men det laves der nu om på, for is-vognen åbnede op tirsdag aften.

Kalundborg Kommune har fra begyndelsen af havneparkens tilblivelse understreget, at man gerne ser liv i havneparken, derfor satte de også, sidste år, nogle krav til de erhvervsdrivende, der driver forretning i havneparken om, at de skal have åbent i visse tidsrum. Der har dog været lidt forvirring omkring en kontrakt, og derfor har Is-vognen i havneparken endnu ikke haft åbnet op for sæsonen. Men der er nu åbent fredag til søndag, og er vejret godt vil der være åbent flere af ugens dage. 

”Der har været lidt forvirring omkring aftalen, da den gamle er aftale er udløbet. Vi har talt med ejeren af is-vognen, og har sagt, at han kan få en ny lejeaftale efter de samme vilkår, som i den gamle aftale, og så vidt jeg kunne forstå, er hans plan at åbne. Men det er klart, at vi skal vide, om han vil åbne,” siger Christian Sabber, der er der er chef for Plan, Byg & Miljø ved Kalundborg Kommune.

Vilkårene i den gamle lejeaftale lyder på, at is-vognen skal holde åbent fra 21. maj fredag, lørdag og søndag, og fra uge 26 alle ugens dage. Det bekræfter ejeren af is-vognen, Mohamad Yassin, er planen.

Vil gerne udvide, men COVID-19 har forsinket det hele

”Vi har en 1-årig kontrakt, og alt er midlertidig hernede. Kontrakten er derfor udløbet, og det har været svært at få et svar fra kommunen om, hvorvidt vi måtte åbne op. I går var vi nede for at gøre de fleste ting klar, så vi åbner op i aften. Men vi vil da meget gerne have en kontrakt, der løber længere. Planen er jo, at vi gerne vil udvide sortimentet, og vi skal have en ordentlig vogn, men problemet har været, at alt er blevet udskudt sidste år grundet corona,” fortæller Mohamad Yassin.

Is-vognen vil have åbent fredag kl. 14-21 og lørdag/søndag 12-21. Fra uge 26 vil der være åbent alle ugens dage, og er vejret godt inden da, vil der også være åbent flere af ugens dage.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0