AnnonceLuk annonce
Nu kan politiet nemmere uddele bøder i havneparken

27-08-2019

Det nye ordensreglement for Kalundborg Havnepark. 

Af Jens Nielsen

Kalundborg Havnepark har nu fået et ordensreglement, og det vil gøre det nemmere for politiet at uddele bøder til dem som ikke overholder reglerne.

Der har til tider været problemer i havneparken, både med for høj musik, løse hunde og kørsel med knallerter i området. Nu har Kalundborg Kommune netop offentliggjort et helt nyt ordensreglement for havnepark området, som er godkendt af Midt- og Vestsjællands Politi.

Ordensreglerne består af seks punkter.   Bad kun i den markerede badezone. Du må gerne høre din egen musik i havneparken, men det må ikke være til ulempe for andre. Der må spilles musik til kl. 22 i hverdagen og til kl. 23 i weekenden. Cykler, knallerter og lign. skal trækkes igennem pladsen. Hunde skal altid være i snor. Grill må kun anvendes når de røde grillsten benyttes som underlag, (de ti røde grillsten som for kort tid siden er leveret til havneparken, er alle forsvundet).  Og sidste punkt i ordensreglementet er, ryd op efter dig selv.

De fleste af punkterne er vel nærmest en selvfølgelig når man færdes i det offentlige rum, men nu er det lavet som et ordensreglement og det vil gøre det meget nemmere for politiet at uddele bøder til dem som ikke helt forstår reglerne.

Foreløbigt vises reglerne sammen med et oversigtskort over havneparken, på storskærmen, men der er også bestilt skilte som bliver opsat ved indgangen til havneparken.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0