AnnonceLuk annonce
Nu kan du blive Fit & Strong efter corona krisen

10-06-2020

Thomas Saaby Hansen og Søren Lund Larsen, indehavere af Go Form i Kalundborg, er glad for at de nu må holde motionscentret åbent igen. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Go Form i Kalundborg har igen åbnet dørene til deres træningslokaler, og nu kan man tilmelde sig et otte ugers forløb med titlen Fit & Strong.

I hele denne uge bliver medlemmerne i Go Form mødt af den røde løber uden for døren, den er rullet ud for at markere, at det nu igen er muligt at træne indendørs i motionscentre.

Myndighederne havde tidligere meldt ud at det først blev engang i august, at man kunne træne i sit fitnesscenter, så både indehavere og medlemmer blev glædeligt overrasket over at der kunne åbnes mandag i denne uge.

”Vi havde da forberedt en del så vi var stort set klar, men at det kom så hurtigt, var da noget af en glædelig overraskelse,” siger Søren Lund Larsen, som ejer Go Form sammen med Thomas Saaby Hansen.

Go Form åbnede dørene tirsdag morgen efter at motionscentret var gjort klar efter myndighedernes forskrifter.

”Vi havde et jævnt besøgt fordelt over hele tirsdagen, men vi har da også en gruppe af ældre medlemmer som har sagt at de først kommer igen til efteråret. Vi overholder selvfølgelig alle regler, og så bruger vi også udendørs arealerne til træning så meget som det kan lader sig gøre,” fortæller Søren Lund Larsen.

Fit & Strong

Mange af dem som plejer at træne flere gange om ugen, har været gået helt i stå mens de har gået hjemme under corona krisen, derfor er Go Form klar d. 22. juni med deres træningsforløb Fit & Strong.

Konceptet er meget enkelt. 8 ugers forløb. 3 fællestræninger om ugen. Bodytest ved opstart og til slut. Mulighed for vejninger hver uge.

Holdet rammer bredt og kan benyttes af den erfarne og af nybegynderen.

Det er instruktør Trine Werth og Rikke Eckermann der står for holdtræningen. De har stor og lang erfaring med træning og søger for sved på panden en hyggelig stemning ved hver træning.

Efter 8 uger står du tilbage med en lang stærkere krop, masser af energi og en fed følelse i krop og sjæl, lover Go Form.

Tilmelding på telefon nummer 93 97 10 94 eller på mail: info@go-form.dk.

Der er et begrænset antal pladser.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0