AnnonceLuk annonce
Nu får unge i Kalundborg også ´nogen at tale med´

19-01-2021

Lokalerne i Kalundborg Hallerne er en ideel lokation, da det er tæt på ungdomsuddannelserne. Foto: Jens Nielsen

kontakt@tv-kalundborg.dk

Headspace Kalundborg er allerede godt i gang med at etablere sig i lokalerne i Kalundborg Hallen på J. Hagemann-Petersens Alle 11. Headspace er et gratis og anonymt rådgivningstilbud målrettet børn og unge i alderen 12-25 år. Under mottoet ”nogen at tale med” er headspace et tilbud på de unges præmisser, hvor unge både kan lave en aftale på forhånd, komme direkte ind fra gaden, SMS’e eller chatte med en af headspaces ungerådgivere. 

Der er tale om et nyskabende initiativ og en ny organisering, der favner både professionelle og frivillige i et helt nyt arbejdsfællesskab. Headspace samarbejder med Kalundborg Kommune, hvilket bl.a. betyder, at kommunen vil have medarbejdere fysisk til stede i headspace Kalundborg. De fremskudte kommunale medarbejdere sikrer brobygning og vidensdeling mellem Headspace og de offentlige tilbud.

Lokalerne i Kalundborg Hallerne er en ideel lokation, da det er tæt på ungdomsuddannelserne, tæt på fritidsaktivitetsorganisationer, tæt på bylivet, og tæt på offentlig transport, hvilket betyder at det er et let tilgængeligt sted for unge fra hele kommunen.

”Hos Headspace mener vi, at en af de vigtige opgaver i arbejdet med unge mennesker, er det forebyggende arbejde, hvad enten, der er tale om de unges privat-, uddannelses- eller arbejdsliv. De unge skal mødes, hvor de er, inden deres udfordringer hober sig op. Jo længere tid der går, før de unge får den hjælp, de har brug for, jo vanskeligere er deres livssituation med negative konsekvenser for deres psykiske velvære, deres uddannelsessituation og deres mulighed for at komme ind på, og forblive på arbejdsmarkedet,” siger Jonas Hamborg Jensen, der er daglig ansvarlig ungerådgiver hos Headspace.

Mangler frivillige

I forbindelse med etableringen af Headspace Kalundborg søges der frivillige, der brænder for at hjælpe unge. Headspace er vilde med mangfoldighed i frivilliggruppen, og du kan derfor være studerende, jobsøgende, arbejdende eller pensionist. Det vigtigste er, at du har en stor lyst til samtaler med unge, der har brug for nogen at tale med. I Headspace er ingen problemer for store eller for små, og derfor kan samtalerne med unge være om alt fra kærestesorger og konflikter i familien til svære følelser som ensomhed, bekymring og lavt selvværd.

Hvis man skulle have interesse i at blive en del af Headpace Kalundborg, kan man ansøge via https://headspace.dk/frivillig/, eller kontakte centerchef Mette Truesen mt@headspace.dk,  på mobtiltlf. 53 73 30 12 eller daglig ansvarlig ungerådgiver Jonas Hamborg Jensen joha@headspace.dk,  på mobiltlf. 92 92 55 85.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0