AnnonceLuk annonce
Nu får vi endelig penge til daginstitutionerne.

28-02-2020

Læserbrev:

Nu får vi endelig penge til daginstitutionerne!

I Kalundborg Kommune får vi i 2020 tildelt 3,6 millioner kroner til mere pædagogisk personale i daginstitutionerne. Det er den fantastiske begyndelse på flere penge til vores trængte daginstitutioner, som bl.a. SF har kæmpet benhårdt for.

Jeg ser frem til at vi i Børn- og Familieudvalget skal drøfte hvordan midlerne kan og skal udmøntes - og så håber jeg ikke borgmester Martin Damm svinger sin magiske tryllestav.

Det gjorde han nemlig på forunderlig vis med de 5 mio kr., som Socialdemokratiet, Enhedslisten, Gert Larsen og SF havde afsat til
daginstitutionerne i vores budgetforslag i oktober sidste år.

Vil du se borgmesterens magiske trylleformular, så klik på linket her: https://kalundborg.kommune-tv.dk/watch/3570/228 og spol frem og se fra 1:42:30 - 1:44:46.

Her bliver 5 mio kr. til 3,5 mio kr. grundet forældrebetaling. Det giver 10 ansatte. De bliver til 8 da de kun bruger 80% af deres tid med børnene. Herefter tager det 20 sekunder for borgmesteren at reducere de 8 til ingenting og dermed en i hans øjne ligegyldig investering.

Det er en manipulerende retorik og en helt forkert måde at anskue daginstitutionernes udfordringer på. Der ER brug for flere hænder - og med de normeringer vi i øjeblikket har, bliver vi også selv nødt til at finde nogle midler i de kommende budgetforhandlinger!

Thomas Malthesen Hiorth 

kommunalbestyrelsesmedlem, SF Kalundborg


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0