AnnonceLuk annonce
Nu er der højst 20 km til et teststed

16-02-2021

Falck tilbyder nu kviktest på Slagelsevej 121 i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Region Sjællands testplan sikrer, at regionens borgere har maksimalt 20 km til enten kviktest eller PCR-test. Åbningstiderne er udvidet, så regionens borgere nu har adgang til test på flere dage, og flere har mulighed for at blive testet efter arbejdstid. Testplanen realiseres i samarbejde med privat leverandør.

Adgangen til COVID-19-test er blevet lettere for borgerne i Region Sjælland. Aftalen med Falck om kviktest og de udvidede åbningstider i regionens testcentre betyder, at der nu er spredt et finmasket net ud over hele regionen, som sikrer, at afstanden til test er blevet kortere for mange borgere. Nu kan borgerne vælge at blive testet på 36 steder i regionen, hvor der tilbydes enten PCR-test (halspodning) eller kviktest (næsepodning).

I Kalundborg Kommune har Region Sjælland et PCT-testcenter på Hareskovvej i Kalundborg (lige over for Gyproc), mens Falck har etableret deres PCR-testcenter på Slagelsevej 121 i Kalundborg. Her begyndte podningen mandag morgen, og her skal der ikke bestilles tid på forhånd, og testresultatet er klar på 15 minutter.

Testcenter (PCR-test)

Hareskovvej 13, 4400 Kalundborg

Åbent: Alle hverdage 10.00 - 15.00

Mandage og onsdage åbent til 19.00

Bestil tid på coronaprover.dk

Testcentrer (Kviktest)

Slagelsevej 121, 4400 Kalundborg.

Åbnet alle ugens syv dage fra klokken 8.00-20.00

Fremmøde uden tidsbestilling.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0