AnnonceLuk annonce
Nu burgerrestaurant er en succes

20-05-2020

"Det var den rigtige beslutning vi tog med en burgerrestaurant," siger Flemming Bindesbøl. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Siden åbningen af Café Hangover er der langet rigtigt mange burgere over disken, i den seneste tid som take away, men nu er der igen åbent i restauranten.

Først i februar blev dørene slået op for første gang til Café Hangover i Elmegade, og forventningerne til den nye burgerrestaurant er til fulde blevet indfriet.

”Det har været den rigtige beslutning, det overstiger klart vores forventninger,” fortæller Flemming Bindesbøl fra Café Hangover og fortsætter,

”Gæsterne er lige fra den unge knægt der kommer for at hente en burger, til det ældre ægtepar på 70 der vil nyde maden her, det havde jeg jo slet ikke set komme til at starte med, jeg troede slet ikke at jeg ville se 60 plus.”

Café Hangover nåede at være åben i få uger, før coronapandemien lukkede for gæster i restauranten, modsat har der været rigtigt godt gang i take away.  Nu er der så igen åbent for gæster i restauranten, og allerede mandag var mange af de faste gæster tilbage.

”Vi overholder selvfølgelig alle reglerne 100%, fx kan man ikke bare sætte sig ved et ledigt bord, men skal anvises af personalet, og så holder vi op mod to meter mellem gæsterne, og vi er selvfølgelig stadig klar til at levere take away til de kunder som ønsker det,” siger Flemming Bindesbøl.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0