AnnonceLuk annonce
Nu åbner udeserveringen hos Asgers Fisk

30-05-2021

Asgers Fisk og Asgers Bar er klar til at tage hul på sommersæsonen med masser af fiskeretter og hjemmelavede pizzaer. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Asgers Fisk og Asgers Bar på havnen i Kalundborg er klar til sæsonåbning. Asger Øgelund regner med at lange tusindvis af stjerneskud og pizzaer over disken.

På tirsdag den 1. juni åbner Asger Øgelund for udeserveringen ved Asgers Fisk på en helt ny træterrasse med plads til 40 gæster og med mulighed for at udvide med yderlig 40 pladser på havnekajen ved siden af terrassen.

Egentligt skulle sæsonen for udeservering have været startet først i maj, men Asger Øgelund blev pludselig udfordret, da førstemanden fik tilbudt et nyt job han ikke kunne sige nej til. Og så har vejret i maj absolut ikke været til at spise ude.

Nu er der fundet en ny mand til fiskeforretningen, Christian Kylov, som er uddannet kok, og nu skal der langes tusindvis af bl.a. det populære stjerneskud over disken til sommerens gæster.

Menuen består i år af Stjerneskud, Fish and chips, Moules frites, varmrøget laks, Fiskedeller, Tempur indbagte rejer og Pokebowl.

”Vi er helt klar til at byde gæsterne på lækker fisk, vi har bygget en helt ny terrasse, vi har fået nye tallerkner, bestik og glas og så kan vi nu have 80 spisende gæster ad gangen, så nu krydser vi bare fingre for godt vejr,” fortæller Asger Øgelund.

Asgers Fisk har åbent for udeservering tirsdag til søndag i tidsrummet mellem kl. 12-15 og 17-20

Spiller solen ned

I Asgers Bar ved siden af fiskeforretningen, er Asger klar med et helt nyt pizza-koncept med de lækreste hjemmelavede pizzaer.

Kunderne kan se frem til et menukort med syv forskellige pizzaer, tre forretter og Palermo Gelato is til dessert.

Her bliver der også masser af borde at side ved og der er selvfølgelig også mulighed for at købe en pizza til at tage med hjem eller til et af de andre borde i havneparken.

Asgers Bar vil i første omgang have åbent torsdag, fredag og lørdag, første gang d. 3. juni. I sommerferieperioden vil der være åbent hver dag. Åbningstiden er fra kl. 17-23.

”Vi har selvfølgelig også masser af spændende cocktails i Asgers Bar og hver fredag har vi lavet aftale med en DJ som vil spille solen ned,” fortæller Asger Øgelund.

Både hos Asgers Fisk og Asgers Bar foregår serveringen udendørs, derfor er der ikke krav om en negativ coronatest, ligesom der ikke kan bestilles bord på forhånd.

”Bare mød op, så finder vi en plads, vi er helt klar,” siger Asger Øgelund.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0