AnnonceLuk annonce
Aktiviteter i Kultur- og Bevægelsespark i efterårsferien

07-10-2020

I uge 42, hvor skolerne holder efterårsferie, er der mange aktiviteter i den nye kultur- og bevægelsespark i Høng.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

På fredag er der officiel indvielse for særligt inviterede i Kultur- og Bevægelsespark Høng, men allerede i uge 42 har alle mulighed for at se den nye kultur- og bevægelsespark

Det længe ventede halbyggeri i Høng er nu færdigt, og klar til at blive taget i brug. Fredag den 9. oktober holdes indvielse af Kultur- og Bevægelsespark Høng, men grundet hele COVID-19 situationen og deraf restriktioner i forhold til forsamlinger, holdes indvielsen kun for inviterede. Men borgerne skal ikke snydes for at se de nye lokaler og tage dem i brug. Derfor inviterer foreningerne, Kalundborg Biblioteker samt Kultur & Fritid, i uge 42, til et brag af en åbningsuge, hvor der er aktiviteter for alle aldre, og rundvisninger i de nye faciliteter.

Man kan blandt andet ’danse sig glad’, afprøve sin springteknik eller få strakt kroppen godt gennem med lidt yoga. Man kan forsøge sig med håndbold eller få brugt energi i det nye udendørs loop med parkour, gå og løbe med løbeklubben og meget andet. Kalundborg Biblioteker er også til stede, og viser vej i bibliotekets mange tilbud.

Er man nysgerrig efter at se de nye færdige lokaler, men ikke har lyst til at prøve nogle aktiviteter, kan man også blot tilmelde sig rundvisninger, hvor man bliver guidet rundt. Af hensyn til forsamlingsforbuddet kan man imidlertid desværre ikke færdes i faciliteten, uden at være tilmeldt en aktivitet. Man kan se og tilmelde sig alle aktiviteterne her: www.kalundborg.nemtilmeld.dk

Kultur- og Bevægelsespark Høng er andet og mere end et traditionelt idrætsbyggeri - det skal rumme kultur, selvorganiserede aktiviteter såvel som foreningslivet. Der er udvidet med ny Multihal, Kultur- og Rytmiksal og en mellemzone, der binder anlægget sammen, både inde og ude. I alt bliver opført 2.300 m2 indendørs arealer og 3.800 m2 udendørs arealer, som skal samle unge såvel som ældre til alt fra kulturelle arrangementer, undervisning og sociale aktiviteter til en lang række idrætsgrene som fx fodbold, håndbold, badminton, gymnastik, dans, kampsport og yoga.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0