AnnonceLuk annonce
Nu åbner Havnegrillen igen

19-06-2020

Flemming Bindesbøl, der også står bag Restaurant Den Tykke Kok og Café Hangover, har forpagtet Havnegrillen i havneparken. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Havnegrillen i havneparken åbner inden længe med både pølser, bøfsandwich, grillkyllinger og is.

Det er efterhånden længe siden at der har været åbent i Havnegrillen i havneparken, men senest d. 15. juli bliver der igen liv, og salg af pølser, grillkyllinger, bøfsandwich, men også is.

Havnegrillen blev for kort tid siden købt af erhvervsmanden Johnny Hansen. Kalundborg Kommune ejer grunden hvor Havnegrillen står, og nu er kontrakten med kommunen på plads.

Det er Flemming Bindesbøl, der også står bag Restaurant Den Tykke Kok og Café Hangover, som har fået forpagtningen af Havnegrillen, og han oplyser at der lige skal bygges lidt om, så er han klar til at åbne, senest d. 15. juli.

”Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme i gang, det bliver en traditionel grillbar med pølser, grillkyllinger med pommes frites, toast, ribben sandwich og så selvfølgelig bøfsandwich med bløde løg, som ligger i sovs,” fortæller Flemming Bindesbøl.

Havnegrillen har også fået lov til at sælge is, og i første omgang bliver det vafler og ispinde som tilbydes til kunderne.

Det bliver Flemming Bindesbøl selv, som selv kommer til at passe Havnegrillen i den første tid, indtil hele konceptet er på plads.

Havnegrillen vil have åbent hver dag fra kl. 11.30 – 21 om sommeren, og 11.30 - 20 om vinteren.

”Når der er arrangementer i havneparken, har vi selvfølgelig åbent til der ikke er mere at lave,” oplyser Flemming Bindesbøl, og fortsætter,

”Jeg har den bedste mavefornemmelse for, at det nok skal blive rigtigt godt, jeg glæder mig.” Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0