AnnonceLuk annonce
Nordisk Kulturfestival i Kalundborg

26-01-2019

Kalundborg Nordisk Kulturfestival.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Nordiske ord, toner og billeder vil præge Kalundborg Kommune i hele april 2019. Det vil de, fordi Foreningen Norden i år kan fejre 100 års jubilæum, og der i den anledning skal være Nordisk Festival.

Nordisk Festival er blevet til pga. kunstner og musiker, Lone Wernblad, der har taget initiativet til en Nordisk Kulturfestival, fordi hun elsker norden. Hun har indgået partnerskab med Kalundborg Biblioteker og Foreningen Norden, og er i fuld gang med planlægningen.

Brænder for norden

”Jeg var oppe og spille i Nuuk til Nordisk Festival, og tænkte, at det kan vi også gøre i Kalundborg. Da jeg altid har haft et godt samarbejde med Kalundborg Biblioteker inviterede jeg dem med, og de var klar, fortæller Lone Wernblad, og fortsætter:

”Jeg brænder dybt for nordisk musik og kultur, og elsker, at vi skal lave en nordisk festival i Kalundborg. Vi skal åbne os endnu mere op over for norden, musisk, sprogligt og kulturelt.”

Reception er startskuddet

Det hele begynder med, at Kalundborg Bibliotek er vært ved en reception den 2. april, hvor Ghita Nørby og Lars Hannibal kommer og underholder. 

”Der vil også være spisning og alt muligt andet, både for børn og voksne. Generationer skal mødes omkring kulturelle oplevelser – fra de helt små, til de ældre og dem midtimellem. Og der vil være aktiviteter hele april måned.” fortæller Lone Wernblad begejstret.

Mangler frivillige 

Men man mangler frivillige til at afvikle festivalen. Så vil man gerne være en aktiv del af Kalundborg Nordisk Kulturfestival, kan man melde sig som frivillig. 

Festivalen, som løber af stablen i april, har brug for folk, der kan hjælpe til før, under og efter festivalen. Mandag den 25.2 er der informationsmøde, hvor man, hvis man har meldt sig, kan høre mere om hvilke opgaver, der er brug for hjælp til. Til stede er Lone Wernblad, som vil koordinere indsatsen. Har man spørgsmål ,eller gerne vil tilmelde sig informationsmødet, kan man sende en mail til info@lonewernblad.dk

Nordisk Kulturfestival

Vil man vide mere om Nordisk Kulturfestival i Kalundborg Kommune, kan man med fordel hente Kalundborg Bibliotekers arrangementsmagasin gratis på et af Kalundborg Kommuners Biblioteker. Det kan også downloades via forsiden på www.kalundborgbib.dk 

Detaljeret program er under udarbejdelse, og bliver offentliggjort på et senere tidspunkt.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0