Nomineret til efterårets angriber

Nick Trier fra Svebølle, der er nomineret til ‘Efterårets angriber’ i Sjælland Serie 1 og Serie 2 ved LigaBold.dk Awards 2020. Arkivfoto: Jens Nielsen

kontakt@tv-kalundborg.dk

Nick Trier er og har været en notorisk målmaskine igennem mange år samt en fantastisk anfører, som går forrest både til træning og kamp. Skal der arrangeres bødekassefest eller lignende arrangementer, så kan Svebølle også altid regne med Nick Trier. Han er nu nomineret til Efterårets angriber til Sjælland Serie 1 og Serie 2.

Fodboldspiller Nick Trier var en væsentlig faktor for Svebølles hold i Serie 2 med 22 mål på 11 kampe i efteråret 2019. Nick var kraftig medvirkende til, at Svebølle overvintrede på førstepladsen, som skulle vise sig at blive utrolig vigtigt, hvor turneringen blev låst på grund af COVID-19, og derfor endte med en oprykning til Serie 1.

Han har i efteråret scoret 10 mål i 11 kampe, hvor han også har været en væsentlig faktor til Svebølle B&I’s topplacering i efterårets Serie 1-pulje. Han er lynhurtig og har også fået bygget en masse på fysisk, hvilket uden tvivl gør ham til en af de farligste angribere i serierækkerne.

Nu er Nick Trier fra SBI-Svebølle, nomineret til ‘Efterårets angriber’ i Sjælland Serie 1 og Serie 2 ved LigaBold.dk Awards 2020.

Stem på Nick Trier, klik her

Del