AnnonceLuk annonce
Nomineret som ’Årets lokale ildsjæl’

12-07-2020

Katrine Olsen, her i forbindelse med en træningsaften. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Katrine Olsen, der startede SBI LykkeLiga i Svebølle tidligere på året, er nu nomineret som Årets lokale ildsjæl, hvor der er 25.000 kr. til vinderen.

Benzinselskabet Go’on hylder de mange ildsjæle som findes i lokalsamfundene rundt om i landet. Årets Lokale Ildsjæl modtager ud over æren 25.000 kroner for sin indsats for lokalsamfundet.

En af dem som er blevet nomineret til den flotte pris, er Katrine Olsen fra Svebølle.

Katrine startede tidligere på året håndboldholdet SBI LykkeLiga, som er et hold , for udviklingshæmmede og handicappede børn i alderen 5-15 år. Hun kom på ideen til, at starte sådan et hold lokalt, da hun så LykkeLiga i tv.

Hun kontaktede Rikke Nielsen, den tidligere landsholdspiller for at få hjælp til den praktiske del, og fik hurtig respons - 100% opbakning til opstart fik hun også af bestyrelsen i Svebølle Bold- og Idrætsforening (SBI) og lige så hurtigt fik hun frivillige trænere og forældre med , så der er et godt team til hver træning.

Nu er Katrine Olsen så blevet nomineret til prisen Årets lokale ildsjæl for sit store arbejde for udviklingshæmmede og handicappede børn.

Synes du også Katrine fortjener din stemme, så klik her


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0