AnnonceLuk annonce
Noget helt unikt

13-09-2017

Jubilæumstalen var lagt i hænderne på Leif Jensen, mangeårig formand for Kalundborg Sejlklub og med på C-holdet siden 2000. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

C-holdet er en gruppe af pensionister som vedligeholder klubhus og udendørsarealer i Sejlklubben, det har de gjort i 25 år, det blev fejret i dag.

I forbindelse med opførelsen af sejlklubbens klubhus på Gisseløre i starten af 90,erne, var der en gruppe af medlemmer som var gået ud af arbejdsmarkedet, med forhenværende elinstallatør Dan Jensen i spidsen, som tilbød sin hjælp med opførelsen af huset. Da klubhuset var færdigt stod der et hold på 10 mand som var blevet godt sammentømret, og C-holdet blev derfor en realitet, som på frivillig basis stod for vedligeholdelse af udendørsarealer og af klubhuset, og sådan er det stadig væk, her 25 år efter at gruppen blev stiftet, og nu er gruppen vokset til 57 medlemmer.

25-års jubilæet blev fejret i dag onsdag, med en god middag, taler og sange.

”Hvad er C-holdet, ja det er noget helt unikt, og sammenholdet, det var jo nok det vigtigste, og det er nok den lim der har bundet C-holdet sammen til det vi er i dag”, sagde Leif Jensen, mangeårig formand for Kalundborg Sejlklub og med på C-holdet siden 2000, i sin jubilæumstale til de fremmødte.

C-holdet mødes fast hver tirsdag hvor alt forefaldende arbejde udføres, der drikkes kaffe, en kold øl, og verdenssituationen vendes.

Kravet for at komme med på C-holdet er, at man skal være uden for arbejdsmarkedet. Medlemmerne kommer med vidt forskellige baggrunde, der er alt fra hjertelæger og præster til håndværkere.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0