AnnonceLuk annonce
Nødpasning i Kalundborg Kommune

17-12-2020

Af Jens Nielsen

Kalundborg Kommune tilbyder nødpasning for de børn, der har behov for det.

Statsministeren meddelte på pressemøde i går, at Danmark lukker ned. Nedlukningen omfatter blandt andet en hjemsendelse af elever i 0.-4. klasse og SFO fra og med mandag den 21. december.

Folkeskolerne i Kalundborg Kommune er ikke påvirket af de nye restriktioner for 0.-4. klasse elever. Folkeskolerne har nemlig juleferie fra fredag i denne uge. Det betyder, at de største elever fortsat har fjernundervisning og de mindste elever fortsat har skoledag med fysisk fremmøde i denne uge.

SFO og klubtilbud for elever i 0.-4. klasse lukkes også. Der vil dog være mulighed for nødpasning for de børn, der har behov for det, oplyser Michael Gravesen, direktør i Kalundborg Kommune.

For eksempel børn med forældre, der arbejder i kritiske funktioner. Det er altså samme tilgang som i forbindelse med nedlukningen i foråret. Det er dog væsentligt at bemærke, at SFO nødpasningen i juledagene kun har almindeligt ferieåbent.

Dagplejen, vuggestuerne og børnehaverne er ikke omfattet af yderligere restriktioner. Der er imidlertid også kun ferieåbent i juledagene.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0