AnnonceLuk annonce
Nisser og natur er et hit til jul

15-12-2019

Charlotte Hansen, indehaver af Lynghuset i Gørlev, har travlt op til jul. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der er i den grad julestemning når kunderne træder ind i blomsterforretningen Lynghuset på Algade 15 i Gørlev. I år er det nisser og naturmaterialer som hitter.

Kunderne bliver mødt af masser af nisser, flotte dekorationer, engle, juledekorationer og en lang række af andre juleting, når de træder ind hos Charlotte Hansen i Lynghuset i Gørlev.

”Vi kan godt mærke at julen nærmer sig, der er rigtigt travlt, og hos os er julen igen i år grøn og natur, og det har ikke ændret sig i forhold til sidste år, det er det vi synes bedst om,” fortæller Charlotte Hansen, og fortsætter,

”Vi holder rigtigt meget at naturmaterialer og det afspejler vores dekorationer også. Mange af de ting vi bruger til dekorationer og adventskranse har vi selv været ude i naturen og samle.”

Rundt om i forretningen er der nisser i flere varianter, det er et af dette års store hit til jul, især nisser fra det danske firma Meileg er der stor efterspørgsel efter, og så er en flot buket selvfølgelig altid et hit.

Bland selv

Mange kunder foretrækker selv at lave deres juledekoration, og her kan Charlotte Hansen også hjælpe, det er nemlig muligt selv at blande sine kogler, kugler, stjerner, og hvad der ellers hører til en flot dekoration, helt på samme måde som når der købes bland selv-slik om lørdagen.

Lynghuset er også leveringsdygtig i julekurve med en række lækkerier til familien, gode venner eller til firmaets kunder. Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0