AnnonceLuk annonce
Nikolaj Stokholm i Kino

08-09-2016

NIkolaj Stokholm i Kino Den Blå Engel den 27. september 2016.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

’Mit liv som Nikolaj’ er titlen på Nikolaj Stokholms nye show, som han besøger Kino Den Blå Engel med tirsdag den 27. september 2016.

Salget er starter på Nikolaj Stokholms show, og der er endnu billetter, ligesom der er enkelte billetter tilbage til Thomas Warberg show i Kino Den Blå Engel i Kalundborg.

Nikolaj Stokholm er klar med sit første one-man show ”Mit Liv som Nikolaj Stokholm”. Showet har premiere 14. september 2017 på Bremen Teater i København, og derefter er Nikolaj klar til at turnere hele landet rundt, og kommer altså forbi Kalundborg den 27. september.

Nikolaj Stokholm er en af Danmarks fremadstormende komikere, der med sin medvirken i successerien ”Sjit Happens” på Tv2 Zulu, har placeret sig i landets comedy elite. Nikolaj Stokholm har altid været kendt for at have en finurlig ’krøllet hjerne’, og hans verdenssyn gennem brillen er måske en anelse sjovere end mange andres.

I Nikolaj Stokholms første one-man show får publikum et unikt indblik i det liv, der hele tiden har været bestemt til at få andre til at grine. Det er på alle tænkelige måder en sjov historie, som selvfølgelig kun kan fortælles af ham, der har været det hele igennem selv. Hør om den mærkværdige barndom, om nogle pinlige teenageår, og om det spørgsmål, som rigtig mange har stillet Nikolaj: ”Hvordan blev du komiker”?

”Hvor navlepillende, det end lyder, så har jeg ikke andet at tage mig til end at snakke om mig selv,” siger Nikolaj, som har svært ved at skjule smilet i sin stemme, mens han fortsætter:

”Mit synspunkt er altid min misforståelse af, hvordan verden hænger sammen. Jeg har altid følt mig lidt malplaceret, og det kommer til udtryk i min måde at se tingene på, hvilket skaber nogle skæve vinkler, der gør det rigtig sjovt.”

Nikolaj løfter også gerne lidt af sløret for, hvad man skal glæde sig ganske særligt til.

”Jeg synes især, at publikum skal glæde sig til juleaften 1992. Der sker der ting, som vender op og ned på min forståelse af, hvad humor er,” siger Nikolaj.

Nikolaj Stokholm er kendt for sin rolle som Øland i den populære sitcom SJIT Happens på TV 2 Zulu og for sine mange værtsroller – senest i børneprogrammet Ultras Sorte Kageshow, Zulu Comedy Preview Show og ved uddelingen af Årets Reumert 2016 sammen med Bodil Jørgensen og Rasmus Botoft.

Læs mere på www.nikolajstokholm.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0