AnnonceLuk annonce
Netflix må have tabt sutten.

22-03-2020

Læserbrev:

Netflix må have tabt sutten.

Meldingen i Nordvestnyt 20/3 om, at Netflix vil sænke bitraten for europæiske brugere som følge af det øgede forbrug af film og serier her under coronakrisen skriger til himlen. Man oplever lejlighedsvise udfald i servicen når apps skal opdateres og andre tekniske udfordringer. Dem får kunderne absolut ingen kompensation for, vel?

Når man så endvidere kan læse, at en EU-kommissær (Thierry Breton) hidtil har talt for døve ører, men at Netflix nu pludselig vil bruge EU som alibi for sin sænkning af videokvaliteten, så ophører enhver sund fornuft. Danmark er i forvejen det land hvor kunderne betaler den højeste pris hver måned, og vi får ikke engang det samme indhold som fx amerikanerne, der får større bredde på bl.a. tv-serierne. Mon ikke Netflix vil opleve stor kundeflugt med den adfærd?

Det er på høje tid, at Forbrugerombudsmanden kigger på sagen, og samtidig kunne de danske EP-medlemmer ganske passende få fingeren ud af gaskanalen, for det er dybt uretfærdigt, at Netflix kører med det nuværende prissystem og den skæve fordeling af indholdet, og så ovenikøbet træffer en beslutning som kun gælder europæiske brugere. Hvis ikke det er konkurrenceforvridning, så ved vi snart ikke hvad det begreb skulle dække.

Henrik V Blunck
Skibbrovænget 25, Kalundborg


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0