AnnonceLuk annonce
Nedrivningsrabat på havnen

28-01-2015

 

Kirsten Stampe Jensen fra 'Blomsterværkstedet' giver nu nedrivningsrabat. Foto Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Lukningen af Vestre Havneplads i dagtimerne, de næste tre uger, giver store udfordringer for de to detailbutikker på vesthavnen 'Blomsterværkstedet' og 'Kalundborg Fisk'.

 
Vejspærringen betyder, at kunderne til 'Blomsterværkstedet' og 'Kalundborg Fisk' skal ud på en lille omkørsel for at nå frem til butikkerne, og det tager 'Blomsterværkstedet' nu konsekvensen af, og giver 20% rabat på stort set alt i forretningen, mens vejen er spærret, og den store silo rives ned.
 
"Det er klart, at det her påvirker vores omsætning. Det er heldigvis vores stille periode, men nu giver vi kunderne en god rabat, og håber så, at det får dem til at køre den lille omvej for at komme frem til butikken. Jeg er måske en smule forundret over, at vi intet har hørt fra kommune eller nedrivningsfirma, men skal læse på TV-Kalundborg at vejen spærres i dagtimerne. Det havde været rart at kunne forberede sig lidt. Modsat må vi glæde os over, at den gamle grimme silo snart er fortid", siger Kirsten Stampe Jensen fra Blomsterværkstedet.
 
 
Også 'Kalundborg Fisk', der er nabo til 'Blomsterværkstedet' mærker, at Vestre Havneplads er spærret for kørende trafik.
 
"Her er meget stille, kunderne har rigtigt svært ved at finde frem til os", siger Susanne Kjærulff, daglig leder i 'Kalundborg Fisk'.
 
"Jeg synes, at det er meget ringe, at vi intet har hørt om at vejen skulle spærres. Det er nok ikke en beslutning, der er taget fra den ene dag til den anden, og vi er kun ganske få virksomheder, som berøres af vejspærringen, så man kunne godt lige have stukket hovedet ind og fortalt det. Det er ganske enkelt ikke iorden, den måde det er gjort på", siger en frustreret Susanne Kjærulff.
 
Spærringen af Vestre Havneplads i forbindelse med nedrivningen af dlg siloen på Kalundborg Vesthavn giver ikke de store gener for gæster til den store 'Grand'- bygning, der både rummer læger, fysioterapi, fodklinik og en række kontorer. Fortorvet er friholdt for afspærring, ligesom der er lavet en handicap P-plads, hvor vejen er spærret.
 
Afspærringen af Vestre Havneplads vil vare frem til d. 20. februar, dog kun i tidsrummet mellem kl. 6 og 18.
 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0