AnnonceLuk annonce
Stor interesse for Naturens Dag

11-09-2018

Dansk Naturfredningsforening og Naturpark Åmosen afholdte Naturens dag i søndags på Fugledegård. Privatfoto

kontakt@tv-kalundborg.dk

Dansk Naturfredningsforening og Naturpark Åmosen afholdte Naturens dag i søndags på Fugledegård, hvor mange mennesker lagde vejen forbi.

Et sted mellem 250 og 300 mennesker, i alle aldre, lagde turen forbi formidlingscenter Fugledegård ved Tissø i søndags i anledning af Naturens Dag. Danmarks Naturfredningsforening og Naturpark Åmosen havde lagt kræfterne sammen, og kunne byde på mange aktiviteter for både børn og voksne.

Naturens dag er et landsdækkende arrangement, og temaet i år var bevægelse i naturen. Der blev gået to vandreture i omegnen, hvor der blev talt om kryddersnapse urter og botanik i bred forstand. Efterfølgende kunne deltagerne smage på diverse kryddersnapse bl.a. lavet på Kvan, Porse, Slåen, Havtorn og Brombær, som det er muligt at finde i naturen.

Hos børnene var maling på sten og bygning af insekthoteller og især fuglekasser et stort hit. Den kommende vinter og ynglesæson kan således byde mejser og andre småfugle på endnu flere lune reder.

Der blev snittet i træ og lavet snobrød over bål. En repræsentant fra Ornitologisk forening bemandende fugleskjulet, og der blev til stor glæde set flere havørne samt fiskeørn og sølvhejrer. Det var ligeledes muligt at høre om bier og se bierne aktive i et dertil indrettet ”bistade”.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0