AnnonceLuk annonce
Narret til at betale for falsk parkeringsskade

27-05-2019

Af Jens Nielsen

En 77-årig kvinde blev i weekenden narret til at betale for en parkeringsskade hun tilsyneladende ikke havde begået. Politiet opfordrer til sund skepsis.

En 77-årig kvinde fra Kalundborg kontaktede i weekenden politiet, fordi hun var utryg ved en episode, der var sket på parkeringspladsen til et supermarked i Bredgade i Kalundborg.

Kvinden var på vej ud fra parkeringspladsen, da en anden bil stoppede helt tæt ved hendes, og føreren steg ud og viftede med armene.

Den mandlige fører i den anden bil anklagede kvinden for at have ramt hans bil, og han fremviste en bule på bilen.

Kvinden ønskede at klare sagen i god mindelighed og indvilgede i at køre med til en mekaniker for at få besigtiget skaden.

Den 77-årige kvinde standsede sammen med den anden fører foran en bygning, hvor en tredje person, der sagde, han var mekaniker, besigtigede skaden og sagde, at det ville koste omkring 10.000 kroner at reparere bilen.

Kvinden protesterede over det høje beløb, og den anden fører foreslog derfor, at de sammen kørte hen og hævede 2.500 kroner, som han så ville være tilfreds med til at udbedre den skade, han anklagede kvinden for at have lavet.

Kvinden hævede derfor pengebeløbet, som hun gav til manden, hvorefter to parter skiltes.

Efterfølgende vurderede kvinden, at hun var blevet snydt, og derfor kontaktede hun politiet. 

Borgerne opfordres til at kontakte politiet, hvis de er indblandet i et færdselsuheld, og parterne ikke er enige om skyldsspørgsmålet.

Politiet opfordrer til, at man udviser en sund skepsis over for fremmede, der ønsker at klare den slags med kontant afregning på stedet uden at anmelde til forsikringen, da der er risiko for at blive snydt. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0