AnnonceLuk annonce
Narkopåvirket mand prøvede at stikke af fra politiet

24-08-2020

Lørdag formiddag ville en patrulje standse og kontrollere en knallertkører, på Bakkehaven i Kalundborg, som ikke anvendte styrthjelm under kørslen og i øvrigt medbragte en passager.

Knallertkøreren ønskede dog ikke umiddelbart at lade sig standse trods politiets anvisninger herom, så han forsøgte over en ca. 1.500 meter lang strækning og bl.a. ved at køre venstre om et helleanlæg at slippe væk. Det lykkedes dog ikke, så politiet fik ham og passageren standset, uden at nogen kom til skade. Føreren var en 29-årig mand fra Kalundborg, som blev anholdt og sigtet for narkokørsel på knallerten, som i øvrigt også havde konstruktive ændringer, så den kunne køre hurtigere end tilladt.

Knallerten måtte den 29-årige i øvrigt slet ikke være fører af, fordi han i forvejen var frakendt retten til at føre knallert. Knallerten var også uden den lovpligtige ansvarsforsikring, ligesom knallertens stelnummer var fjernet.

Efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende sager og afhøring til de mange overtrædelser af færdselsloven løslod politiet den 29-årige, der således kan forvente at høre nærmere fra politiet, når undersøgelserne vedrørende knallerten er afsluttet, og sagerne kan afgøres. Passageren på knallerten kan også forvente at høre nærmere fra politiet i forbindelse en sigtelse for at have ladet sig befordre som en passager. Knallerten blev beslaglagt af politiet, idet den 29-årige nu for anden gang inden for de seneste tre år blev afsløret i at køre på en konstruktivt ændret knallert.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0